Osta nimikkopuu

Liity mukaan positiiviseen asennemuutokseen – osta nimikkopuu Posivimma-metsästä!

Pieksämäen Nenonpellossa sijaitseva Posivimma-metsä luo maailmaan positiivisen asenteen kasvua. Ostamalla metsästä nimikkopuun saat kahdeksi vuodeksi omaksesi uniikilla nimikyltillä koristetun puun, joka havisee Nenonpellossa paremman maailman puolesta. Nimikkopuun hinta on yksityisasiakkaille 20 € ja yrityksille 100 €.

Nimikyltit suunnitellaan ja kaiverretaan Vaalijalassa. Ne tehdään männystä ja kiinnitetään puuhun hamppunarulla. Kyltin mitat ovat noin 25 x 25 cm, yrityksille tarvittaessa isompi.

Jokaisesta yksityisasiakkaan ostamasta nimikkopuusta lahjoitetaan 10 € ja yrityksen ostamasta nimikkopuusta 50 € erityislasten ja -nuorten tukemiseen. Kaikista nimikkopuista lähetetään kuva ostajalle 4 viikon kuluessa ostosta. Lisäksi puista julkaistaan kuva Vaalijalan some-tileillä (ellei ostaja toisin halua). Omaa nimikkopuuta voi käydä katsomassa ja halaamassa milloin vain Nenonpellossa.

Kahden vuoden omistusoikeuden umpeutuessa oman nimikyltin voi käydä hakemassa Nenonpellosta tai tilata sen postituskuluja vastaan kotiin/yritykseen.

Luo positiivista kasvua – osta oma nimikkopuu nyt itsellesi tai yrityksellesi!